VUČIĆ: Vakcinisaćemo narod krajem decembra!

Nekategorisano
loading...

SNS izneo plan za vakcinaciju.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas da je Srbija u razgovoru sa predstavnicima dve zemlje, to jest dve kompanije, koje rade na vakcini. Vakcinaciju planira krajem decembra

Prema njegovim rečima, Srbija će biti među prvim zemljama koje će se vakcinisait.

Vučić je, u obraćanju građanima, odgovarajući na pitanja novinara, kazao da veruje da zna iz koje zemlje će doći najpre vakcina.

“Pokušaćemo besplatno da damo stanovništvu vakcinu” rekao je on. Pod pesplatno Aleksandar Vučić podrazumeva da će je platiti poreski obveznici preko poreza.

Kazao je da će Srbija dati sve od sebe da ne bude poslednja u tom krugu, što, kako konstatuje, govori o posvećenosti srpskih vlasti.

Srbija se ne oslanja na Panića, već na heroje iz crvene zone

Vučić je prokomentarisao i pretnju predsednika Sindikata lekara i farmaceuta Srbije dr Radeta Panića obustavom rada rečima da se Srbija ni ne oslanja na takve i da mu ne trebaju takvi lekari.

Na izjavu Panića da je vanredno stanje moglo da traje i šest meseci, Vučić je politizovao medinsko pitanje i pokrenuo priču da je lupanje u šerpe rađeno upravo zato da bi se ukinulo vanredno stanje.

Predsednik SNS ponovo nije rekao da li će vakcinacija biti prisilna i koje će biti posledice po one koji izaberu da se ne vakcinišu.

Izvor: Tanjug/Newspanel.rs

loading...

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *