“Vjerenik me vara…”

Nekategorisano
loading...

“Vjerenik me vara sa mojom rođenom mamom… Moja najbolja drugarica mi je otkrila da je čula kako moj vjerenik i moja mama imaju odnose.

Za 2 mjeseca sam se trebala udati za njega i smatrala sam to nemogućim. Nisam povjerovala, ali sam počela da sumnjam. Pratila sam ih i nakon par dana zatekla u “LJUBAVNOM ZANOSU”. Bila sam šokirana, a onda su mi otkrili još goru i odvratniju istinu.

girl

Moja mama mi je rekla da je…

Moja mama mi je rekla da je ustvari ona ta koja je spojila mene i njega.

Skoro godinu dana prije nego smo ja i on ušli u vezu moja mama i on su bili u vezi. Zaista grozno… a on je pristo da mene oženi samo kako bi njih dvoje bili što bliže i kako bi sa u njihov odnos što manje sumnjalo. Tada sam od muke povratila, ali to nije najgore što su mi saopštili. Ako mislite da ne može gore, vjerujte da može.

girl8

Ucijenili su mene da se moram udati za njega ili će se u suprotnom mama razvesti od tate i ozvaničiti vezu sa njim. Praktično JA bi bila ta koja bi snosila krivicu za raspad braka mojih roditelja. Moji mlađi brat i sestra bi tako postali djeca razvedenih roditelja i ko zna u kojem pravcu bi se razvijao dalje njihov život. Svadba treba da se održi za manje od 20 dana, a ja još uvijek ne znam šta da radim.

Šta god da odlučim donijeti ću pogrešnu odluku, nema ispravne odluke. Stvarno ne znam šta da radim… ako ima neko pametan da me posavjetuje rado bih da saslušam, jer u ovom mom slučaju SAVJET OD MAME ne mogu tražiti, NA ŽALOST

loading...

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *