(VIDEO) MIGRANT: Srbi sećićemo vam glave zajedno sa našom braćom Albancima! VADIĆEMO VAM ORGANE…

Nekategorisano
loading...

Direktan i nedvosmislen poziv na ubijanje osoba srpske nacionalnosti.

Na društvenoj mreži Tviter objavljen je zastrašujući snimak ispunjen nacionalnom i rasnom mržnjom, na kome migrant iz Alžira, poručuje da će istrebiti Srbe.

Mladić kaže da će svima poskidati glave, a kao svoje prirodne saveznike u zločinima nad osobama Srpske populacije vidi Albance koje poziva na vađenje srpskih organa.

“Srbi, ako ne budete mirni, istrebićemo vaš narod. Uostalom kao i sve Francuze. Totalno istrebljenje! Znaš šta bi trebalo da uradimo? Albanci… Trebalo bi da Albanci uzmu organe iz Srba. OK? svih Srba! ” rekao je mladi migrant koji živi u Francuskoj.

Treba da ubijemo vaš narod i svima iseći glave. I napraviti od Srbije islamsku državu. Razumeš šta hoću da kažem? Tvoj narod treba da istrebimo. Ja sam Alžirac 100 odsto – kazao je Alžirski migrant.

Ovo nije prvi put da migranti prete sečenjem srpskih glava o čemu možete više pročitati klikom OVDE.

Korisnici društvenih mreža danas su masovno pozivali nadležne organe da odreaguju i kontaktiraju relevantne diplomatske kontakte u Parizu kako bi se mrzitelj lišio slobode.

Dobili smo snimke iz Francuske gde na Twitteru jedan mladi alžirac uživo preti Srbima i Francuzima a obzirom da se vidi lice i identitet molimo nadležne da odreaguju i kontaktiraju relevantne diplomatske kontakte u Parizu kako bi se ovaj monstrum lišio slobode.

Niko od nevladinih organizacija koje podržavaju ileglanu migraciju se nije oglasio povodom snimka, kao ni Komesar za migraciju Vladimir Cucić.

loading...

3 razmišljanja na “(VIDEO) MIGRANT: Srbi sećićemo vam glave zajedno sa našom braćom Albancima! VADIĆEMO VAM ORGANE…

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *