SRBI SA KOSOVA: Vučiću ako Kosovo nije deo Srbije, po logici ni ti nisi naš predsednik!

Nekategorisano
loading...

Odluči se, da li si predsednik Srbima na Kosovu ili nisi?

Poslednji predsednik Opštine Štrpce po srpskom državnom sistemu Zvonko Mihajlović je reagovao na današnju Vučićevu izjavu da „neće lagati narod i reći da je Kosovo deo Srbije“.

Današnja izjava predsednika Srbije da „Кosovo nije celo naše, a nije ni njihovo“ po ko zna koji put potvrđuje moje sumnje da je on danas najveći albanski lobista za „Nezavisno Кosovo”.  Posle ove ozbiljno sumnjam da je on uopšte i Srbin. Ne bih da spekulišem oko toga ko je njegov biološki otac, ali čak i da je Anđelko onda je Aleksandar definitivno izrod – ocenjuje Mihajlović.

Ovakva izjava po Srbe na КiM može da ima fatalne posledice, jer svi više ljudi nema više snage da se bori za očuvanje КiM u sastavu Srbije i odlučuje se da pokupi svoju porodicu i ode negde u centralnoj Srbiji ili u inostranstvo – naglašava Zvonko Mihajlović.

Sa druge stane ovo je tako jak vetar u jedra Albancima da više neće prezati ni od čega da nam otmu južnu srpsku pokrajinu – navodi bivši gradonačelnik Štrpca.

Pozvao bi sve moje sugrađane da javno kažemo da Aleksandar Vučić nije naš presednik, baš kao što nije i Hašim Tači. Meni su oni potpuno isti – zaljučuje Mihajlović.

loading...

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *