“Spavala sam sa vjerenikom moje starije sestre. “

Nekategorisano
loading...

Spavala sam sa vjerenikom moje starije sestre.

Desilo se to prije više od 3 godine, a oni su sada već u braku. Davno je to bilo, imala sam 20 godina i bila strašno ljubomorna na moju sestru.

Uvijek je bila bolja od mene i željela sam nešto njeno i DOBILA. Međutim, od tada se sve promijenilo. Moja sestra je postala moj idol.

d771cc3582ed0c1fe8484912bdccc6f9

Vrlo brzo posle tog mog LJUBAVNOG ČINA sa njenim vjerenikom ja sam upala u strašne zdravstvene probleme. Moji bubrezi su prosto otkazali i bila sam na rubu života.

Tada je moja sestra bez imalo razmišljanja ponudila da mi da svoj bubreg. Ubrzo smo se našle na operacijskom stolu i na sreću sve je dobro prošlo.

Oporavile smo se i ja i ona, ali ja se nikako ne mogu oporaviti od onoga šta sam joj uradila. Kako vrijeme prolazi sve mi je teže da živim sa tom činjenicom, da je gledam u oči jednostavno neka muka i pritisak u grudima zbog svega hoće da me uguši.

sadw

Razmišljala sam šta da uradim, kako da se izvučem iz ovoga svega, čak sam razmišljala i da sve priznam, ali nemam hrabrosti.

Sve više razmišljam da se odselim u Ameriku ili Australiju, jednostavnomožda će mi tako biti lakše. Jedna greška u životu, a cijeli život će me pratiti.

loading...

2 razmišljanja na ““Spavala sam sa vjerenikom moje starije sestre. “

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *