RAZVEO SAM I OTIŠAO U TRŽNI CENTAR: Kad sam ugledao OVU ŽENU MRAK MI NA OČI PAO, SRAMOTA!

Nekategorisano
loading...

Upravo sam se razveo. U poznim sam godinama, još malo do penzije. Dobro sam situiran. Živim u Stockholmu. Danas sam prvi put kupovao hranu samo za sebe poslije 40. godina. Bože koji osjećaj. Samo što ja volim. Gledam oko mene žene u tržnom centru.

104472560-300485460983567-7034151868555008300-n

Koja bi mi odgovala. Ma ništa specijalno, samo da ima malo intelligens, malo stidljivosti, povučena, nenapadna, to jest diskretna. S kim ja ostarih 40 god, em varala me, em glupa ko konj. Nema veze idem na pivo, toplo veče na sjeveru.

BONUS: 

“Došao ja sa posla, kad stiže mi poruka od žene: JAO, LJUBAVI PREDIVNO JE, VOLIM TE … Kontam šta je predivno i kome to ona piše, šta misli prolazi mi kroz glavu, ali ipak sačekam da stigne kući. Ulazi ona u kuću i nosi ogroman buket, ali stvarno ogroman, mislim da je pola cvjećare stalo u njega.

cvijece-balkon

Spušta ga, grli me i ljubi i govori kako je buket predivan i da me mnogo voli, samo da joj nije jasno što buket nisam poslao na kućnu adresu nego u firmu, ali ipak su joj sve koleginice zavidjele na tome kako ima divnog muža, pa me u to ime ponovo poljubi. Meni izgubljenom ništa nije jasno i kažem samo da sam htio da je iznenadim, a zapravo nemam pojma odakle to cvijeće.

flower

Uglavnom dobio sam to veče…

Uglavnom dobio sam to veče sto poljubaca, omiljenu večeru, a poslije večere… Ujutru moja žena sva cvrkuće i stalno gleda onaj buket, pa se smješka… Gledam i ja nju, pa se mislim nešto, imam lijepu, mladu ženu, bolje bi bilo da je malo pripazim. A i taj buket me tako nervira, jedva čekam da se osuši. Onda ću ja da kupim drugi.”

loading...

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *