NAPRAVILA SAM VELIKU GREŠKU, POSLALA SAM MUŽU SLIKE IZ HOTELA: Zbog jednog detalja na DRUGOJ SLICI ODMAH JE ZATRAŽIO RAZVOD! Vidite li?

Nekategorisano
loading...

NAPRAVILA SAM VELIKU GREŠKU, POSLALA SAM MUŽU SLIKE IZ HOTELA

 Zbog jednog detalja na DRUGOJ SLICI ODMAH JE ZATRAŽIO RAZVOD! Vidite li?

zena2

BONUS

Upecao Haso Zlatnu ribicu ali onu koja ispunjava samo jednu zelju.

Pozeli Haso da moze da piša viski, ode Haso Fati i rece joj:

– daj zeno dve case,

i tako se oni napiju , sutra dan opet Haso kaze

– daj zeno dve case i opet se napiju.

101144030-2677152982557679-1063118742084386816-n

Trece vece dolazi Haso i kaze

– daj zeno jednu casu a Fata zacudjeno pita

– zasto jednu , a Haso odgovara:

– TI ZENO VECERAS PIJES IZ FLASE!

BONUS

“Otac je rekao svom sinu: diplomirao si s odličnim uspjehom, evo ti na poklon onaj auto koji sam kupio prije puno godina… Zbilja, dugo “leži” u garaži… Ali prije nego ti ga dam, odvezi ga na plac gdje prodaju rabljene automobile na kraju grada i reci im da ga želiš prodati i vidi koliko će ti novca oni ponudit. Sin je otišao na plac rabljenih automobila, vratio se ocu i rekao: “Ponudili su mi 1.000€ jer izgleda vrlo istrošeno.”

Otac je rekao: “Odvezi ga sad u zalagaonicu.” Sin je otišao u zalagaonicu, vratio se ocu i rekao: “Zalagaonica je ponudila 100€ jer je to zbilja jako stari auto.”

poucno

Otac je zamolio sina da ode u auto-klub i pokaže im auto. Sin je odvezao automobil i u klub, vratio se i rekao ocu oduševljeno: “Neki ljudi u klubu ponudili su 100.000€ za taj auto, jer vele da je to Nissan Skyline R34, kultni automobil i potražnja za njim je OGROMNA. Otac je rekao sinu: “Htio sam da znaš da pravo mjesto cijeni PRAVU VRIJEDNOST.”

Ako te ne cijene, ne brini, znači da si na pogrešnom mjestu i u pogrešnom društvu. Oni koji znaju tvoju vrijednost su oni koji te cijene i drži se njih… Nikada ne ostaj tamo gdje nitko ne prepoznaje i ne cijeni tvoju istinsku vrijednost.”

loading...

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *