Četvrtak, studeni 26, 2020

MAJKA MOG CIMERA je sela pored mene, šapnula mi da sam zgodan i sve se završilo LUDAČKIM SEKSOM: Onda mi je stigla PORUKA koja mi je PRETUMBALA ŽIVOT naglavačke!

Nekategorisano
loading...

U kolumni britanskog magazina “The Sun” u okviru koje se ljudi obraćaju za pomoć terapeutu Dajdre Sanders, javio se i jedan zaljubljeni mladić čija je ljubav ipak “zabranjena”.

Seks avantura
SEKS AVANTURAFOTO: PROFIMEDIA

Prenosimo njegovu kratku ispovest u celini.

Draga Dajdre, moj cimer i njegova majka odlučili su da provedu dan zajedno i pozvali su me da im se pridružim na večeri. Svi smo pomalo popili, ali cimer se “ubio” od alkohola. Bukvalno smo ga odneli u krevet, a onda mi je njegova majka ponudila da nam skuva kafu. Onda mi je rekla kako izgledam mnogo zrelije od njenog sina, a potom je sela pored mene i prokomentarisala kako joj se sviđa što sam crn, visok i zgodan i da je podsećam na muškarca u kog je bila zaljubljena pre udaje.

Ne znam kako, ali počeli smo da se ljubimo, i ja sam osetio kako se nešto u meni zapalilo. Inače ne “naskačem” na devojke, ali sa ovom ženom je bilo sasvim drugačije. Oboje smo bili toliko uzbuđeni da smo se odmah bacili na seks – bilo je divlje i divno. Mislio sam da je više nikada neću videti, ali mi se javila za vikend i pitala me je da se vidimo. Rezervisala nam je hotel izvan grada, a ja sam cimera slagao da idem kod roditelja.

Proveli smo neverovatan dan i noć zajedno, a od tada se viđamo jednom nedeljno već dva meseca. Razvedena je, ja sam samac i ona tvrdi kako ne radimo ništa loše, iako su meni 22, a njoj 43 godine. Razvio sam i emocije prema njoj, ali to nikome nisam rekao. Ponestaje mi izgovora za cimera zašto više ne provodim vreme sa njim, kada je on slobodan… Bojim se da me ne otkrije, u agoniji sam.

Šta biste vi posavetovali ovog mladića. Smatrate li skandaloznim njegov postupak?

loading...

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *