ISTINITA ISPOVEST MAJKE PETORO DECE o seksualnom životu – ovo će svakog šokirati!

Nekategorisano
loading...

Blogerka, majka petoro dece istinom do pravog muškarca otkriva tajni recept

Devojke drage, iskrenost je polazište svake od nas, kada započnemo vezu sa pravim partnerom. Da li je neophodno reći sve odmah, otvoriti se i rizikovati vašu budućnost, otkriva vam poznata blogerka Konstans Hol.

Majka petoro dece, vrlo direktna, iskrena, ponekad možda i previše pojašnjava svoje iskustvo kada je otkrila sa koliko je muškaraca spavala, reakcije prijatelja, pratilaca ali i partnera sa kojima je bila do sada.

Voli da sagledava stvarnost i provocira konzervativce na razne načine a najviše je nervira licemerje i lažni moral.

Ujednoj svojoj kolumni otkriva ključ iskrenosti u odnosu.

“Brojala sam dok nisam došla do broja 40, a sad mislim da ih je bilo više od 50. Ali to me ne svrstava u ku…e jer one ne postoje. One su izgovor slabića i dosadnjakovića koji ne umeju da uživaju u životu. To što sam bila sa više od 50 tipova ne znači da sam dr…a. Ako je ovaj svet satkan od lažnog morala i tajnovitosti privatnog života, u redu. Nisam ni morala da otkrijem taj podatak. Vidim da su mi se i prijatelji šokirali kad su čuli. Ali i njima sam rekla da me to ne čini ku…m jer one ne postoje”, napisala je blogerka.

Bilo je bezbroj reakcija na njen tekst, naročito od pripadnica lepšeg pola koje su gubile momke kada bi im priznavale sa koliko momaka su bile pre njih.

“Volim ovu otvorenost, hvala vam. Moja poslednja veza završila sa onog momenta kad je partner shvatio da imam više seksualnog iskustva od njega. To su gluposti, odrastite muškarci jednom”, napisala je jedna Džena.

Natali iz Ohaja napisala je da je ona spavala sa 23 muškarca od 16. do 37. godine, dok je njen sadašnji muž bio samo sa četiri žene pre nje.

“Odlično se slažemo sad. Prvo mu je bilo teško da prihvati toliki broj, ali kad je shvatio da je to meni bio samo seks, nikakve emocije nisu bile prisutne, bilo mu je lakše”.

loading...

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *