Brzo, nežno, sigurno, ili za jednu noć? 7 FAZA kroz koje svaka žena prođe u KREVETU

Nekategorisano
loading...
Svaka od njih je savršeno normalna i sasvim je u redu da kroz nju prođete.Retko ko može bez s*ksa. U većim, ili manjim količinama, u ljudskoj prirodi je da imamo potrebu za njim. Ali, kao i sve u životu, tako i s*ks ima faze.

Tačnije, žene imaju s*ksualne faze kroz koje prolaze i koje se menjaju, kao i njene s*ksualne potrebe.

Ključni, ali ne i jedini, okidač s*ksualnih promena je promena životnog partnera. Ono što, takođe, može da utiče na lično i s*ksualno zadovoljstvo jeste zaokupljenost životnim obavezama.

ljubavni par

ljubavni par

Od vaše sigurnosti zavisi i vaše s*ksualno zadovoljsvo, a ovo su neke od faza kroz koje, manje-više, sve žene prođu.

Adolescentska faza

Ukoliko ste pomislili na tinejdžerske godine – pogrešili ste. Ova faza se odnosi na strast i ljubavnu opčinjenost koje izazivaju vrtoglavicu, kao i naglašeno iskazivanje nežnosti u javnosti.

Neke žene u ovu fazu uđu tek u kasnim dvadesetim godinama života, odnosno kada sretnu pravog muškarca, pa tada gube i nevinost. To je ona luda zaljubljenost koja uključuje i česte s*ksualne odnose.

dečko i devojka

Foto: Profimedia

Faza zadovoljstva izgledom

Bilo da je razlog konstantno treniranje, ili nešto drugo, žena jednostavno biva opčinjena svojim dobrim izgledom. Tada poželi da bude primećena i od strane drugih, pa figuru i lice ističe šminkom i garderobom. Takav stav menja raspoloženje i utiče na to da s*ksualni život postane dinamičniji.

Uzbuđenje brzog s*ksa

Duge predigre i postepeno dolaženje do uzbuđenja nekada postane dosadno. Tada bi trebalo da isprobate brzi s*ks. Postoje velike šanse da shvatite da vas to, zapravo, prilično uzbuđuje i da brzo doživite orgazam.

I, još nešto… zadovoljna žena će samo još više stimulisati partnera.

seks

Foto: Profimedia

(Namerni) celibat

Ne dešava se zbog nerešivog problema u vezi, niti je posledica psihološke traume, a još manje verskih uverenja.

Ljudi nekada, jednostavno, žele da odmore od s*ksa.

Za to postoji više razloga. Od slomljenog srca, preko nepromišljenog s*ksa za jednu noć.

Ova faza uopšte ne mora biti loša. Može da vam pomogne da spoznate šta zaista želite, pa čak i da poboljša vaš s*ksualni život.

seks u liftu

seks u liftu
Foto: Profimedia

Siguran s*ks

Kada bismo se vodili filmskim scenama, stekli bismo krajnje pogrešan utisak, kao na primer, da se najveća strast i zadovoljstvo doživljavaju isključivo u namerno zaustavljenom liftu, na kancelarijskom stolu, a da je cepanje odeće neizostavno.

U stvarnom životu sve to se zasniva uglavnom na osećaju sigurnosti, opuštenosti i građenjem poverenja.

loading...

3 razmišljanja na “Brzo, nežno, sigurno, ili za jednu noć? 7 FAZA kroz koje svaka žena prođe u KREVETU

  1. hydra доступна в тор Браузер, тор браузер это свободное и открытое программное обеспечение для выполнения 2-го уровня так называемой луковой маршрутизации. Это система прокси-серверов в последовательности соединенных друг с другом в длинную цепь интернет соединений, которая даёт возможность настраивать секретное не оставляющее следов сетевое соединение. Рассматривается как секретная сетку виртуальных туннелей (VPN), оказывающая трафик данных в закодированном виде. Популярность приобрел как инструмент для “свободного” интернет-серфинга, к примеру просмотра блокированных ресурсов таких как Гидра и похожих ресурсов из теневого интернета (Darknet). Применяя тор браузер Вы останетесь неизвестными только до того времени пока не начнете сохранять собственные личные данные, не надо забывать о собственной безопасности, поэтому мы рекомендуем Вам не хранить пароли на вход и прочую информацию, применяя какую злоумышленники сумеют Вам причинить вред, очищайте кэш, куки и стирайте историю.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *